logo

Beste Jeugdleden,

Zoals al aan het begin van het seizoen gemeld is er een leuk evenement op zaterdag 23 juni. Wij zijn uitgenodigd door een aantal verenigingen en Sportvisserij Nederland om met een jeugdvisdag mee te doen.

Op deze geheel verzorgde dag ga je kennismaken met verschillende soorten visserij. Je gaat op de roofvis vanuit een boot, je gaat karpervissen met de penhengel, je gaat witvissen met de vaste stok en met een feederhengel en dan ga je ook nog leren werpen met een zeevishengel.
Bij alle visserij wordt er uitleg gegeven door echte cracks, mensen die weten hoe te vissen en je de beste tips kunnen geven.

Dus: Vis jij graag en wil jij nog meer leren over het vissen op voorn, brasem, karper, snoek, snoekbaars, baarsen ben je ouder dan 8 jaar? Dan is onze supertoffe jeugdVISdag op zaterdag 23 juni in Valkenburg iets voor jou. Deelname is gratis en voor de benodigde hengelsportmaterialen, de lunch en drinken wordt gezorgd.

Meer informatie

Voor meer informatie over de jeugdVISdag zie bijgevoegde uitnodiging of onze facebook pagina en website. Hierop is de info ook terug te vinden.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan deze dag is verplicht en dient te gebeuren voor 10 juni aanstaande per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Olof van Bolhuis, telefoonnummer 0297 288593 / 0657338704.
Na aanmelding ontvang je omstreeks 15 juni (of eerder) meer benodigde informatie over de jeugdVISdag.

Hartelijke groet,
Olof van Bolhuis

Download via deze link

Bestand in Box: Poster uitnodiging visdag Valkenburg.

de Berenkuil

Beste visvrienden,

Alweer een seizoen voorbij. Zo begin ik altijd als ik de uitnodiging voor het Forelvissen verstuur. Het is ook echt omgevlogen. Helaas matige vangsten dit jaar maar we hebben toch weer een hoop kunnen lachen en dat is ook erg belangrijk.!

De datum is zaterdag 24 oktober 2015, zoals in het schema gemeld. Zoals gebruikelijk verzamelen we bij de Willisstee tussen 06.45 en 07.00 uur.

6e-viscompetitie 2015

Op zaterdag 22 augustus werd de 6e competitie voor de jeugd gehouden, onder leiding van Olof van Bolhuis, Willem-Jan Mayenburg en Ronald van Eijk. We verzamelden ons onder de boom op het Raadhuisplein in Wilnis. Daar werd door Olof en zijn kompanen besloten te gaan vissen op het recreatieterrein Heinoomsvaart. De wedstrijd begon om 13.00 uur, dus karren maar.

Het was prachtig weer en de zin zat er goed in. Het was even vreemd dat er iemand ging lopen filmen, maar dat raakte snel gewent. We hadden een prachtige middag, maar de vis had iets beter gekund.

Aan het einde van de dag bleek dat Sander van Dijk met 2 vissen van 18 en 12 cm met de eer ging strijken. Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie mij in de gelegenheid stelde deze video te maken, Ik heb er tijdens de opname en de montage ook veel plezier aan beleeft. Dus nu maar hopen dat jullie het ook leuk vinden.

Vriendelijke groet,
Dick Nieboer

Bekijk de video via deze link

Jeugdvissen op YouTube.

Visvrienden,
Het is weer zover we mogen weer samen gaan vissen. Ik heb weer een aantal data gepland voor de jaarlijks terugkerende gebeurtenissen. Dit jaar komt Ronald van Eijk ons team versterken. Samen met hem zijn er naast de wedstrijdjes nog een aantal dingen die wij willen organiseren. Als de plannen rond zijn worden jullie natuurlijk weer geïnformeerd. Ook zal dit op de website komen te staan.