logo

de Berenkuil

Beste visvrienden,

Alweer een seizoen voorbij. Zo begin ik altijd als ik de uitnodiging voor het Forelvissen verstuur. Het is ook echt omgevlogen. Helaas matige vangsten dit jaar maar we hebben toch weer een hoop kunnen lachen en dat is ook erg belangrijk.!

De datum is zaterdag 24 oktober 2015, zoals in het schema gemeld. Zoals gebruikelijk verzamelen we bij de Willisstee tussen 06.45 en 07.00 uur.

6e-viscompetitie 2015

Op zaterdag 22 augustus werd de 6e competitie voor de jeugd gehouden, onder leiding van Olof van Bolhuis, Willem-Jan Mayenburg en Ronald van Eijk. We verzamelden ons onder de boom op het Raadhuisplein in Wilnis. Daar werd door Olof en zijn kompanen besloten te gaan vissen op het recreatieterrein Heinoomsvaart. De wedstrijd begon om 13.00 uur, dus karren maar.

Het was prachtig weer en de zin zat er goed in. Het was even vreemd dat er iemand ging lopen filmen, maar dat raakte snel gewent. We hadden een prachtige middag, maar de vis had iets beter gekund.

Aan het einde van de dag bleek dat Sander van Dijk met 2 vissen van 18 en 12 cm met de eer ging strijken. Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie mij in de gelegenheid stelde deze video te maken, Ik heb er tijdens de opname en de montage ook veel plezier aan beleeft. Dus nu maar hopen dat jullie het ook leuk vinden.

Vriendelijke groet,
Dick Nieboer

Visvrienden,
Het is weer zover we mogen weer samen gaan vissen. Ik heb weer een aantal data gepland voor de jaarlijks terugkerende gebeurtenissen. Dit jaar komt Ronald van Eijk ons team versterken. Samen met hem zijn er naast de wedstrijdjes nog een aantal dingen die wij willen organiseren. Als de plannen rond zijn worden jullie natuurlijk weer geïnformeerd. Ook zal dit op de website komen te staan.

de Berenkuil

Beste visvrienden,

Alweer een seizoen voorbij. Het was wat betreft de vangsten, het weer en de opkomst een erg geslaagd seizoen. De gezelligheid was er gelukkig ook altijd!

Het klassement is opgemaakt de prijzen ingekocht en de bekers besteld. Kortom we gaan weer Forelvissen bij De Berenkuil in Nijkerk. De datum is zaterdag 18 oktober 2014, zoals in het schema gemeld. Zoals gebruikelijk verzamelen we bij de Willisstee tussen 06.45 en 07.00 uur.