logo

locatie jeugdwedstrijd

Het is alweer het 3e seizoen dat ik met de jeugd op pad ben geweest. Een aantal vissers zijn dit seizoen niet meer geweest, maar ik heb een groter aantal nieuwe gezichten mogen begroeten.

Gemiddeld gingen er dit jaar 12 vissers mee de polder in, op jacht naar de meeste vissen van die dag of de grootste. Voor de deelnemers tot 10 jaar telde het aantal vissen, voor de groep vanaf 11 jaar telden alleen de vissen vanaf de wettelijke minimum maat van 15cm. Dit laatste leverde in het begin nog wel wat scheve gezichten op, maar gaandeweg de wedstrijdjes begonnen ze het steeds leuker te vinden. Er werd echt gericht gevist op grotere vis. Dit heeft een aantal mooie brasems een dikke zeelt en een project spiegelkarper opgeleverd. Een aantal toppers van vorig jaar kon niet elke keer mee vissen en dat heeft ze een top positie gekost.

Op de laatste wedstrijd kwam er nog een vrienden club van 4 man meedoen om te kijken of het leuk was, volgens een vader zullen ze volgend jaar vanaf het begin meedoen en dus lid worden.

Uitslagen Jeugdwedstrijden 2008

Jeugd tot 10 jaar
totaal aantal
Mark Brugman 74
Chris Brugman 73
Leonard Seleman 31
Martin Rietveld 21
David v.d. Berg 13
Joost Matena 11
Jorik Steen 10
Merijn Blankestijn 9
David Jan 3
Erik 1
Mark van Tol 1
Kimmo 1
Stefan 0
Dave 0
Jochem 0
Levi Buur 0
Jeugd ouder dan 11 jaar
totaal cm's
Arjan Rietveld 397
Corne Rietveld 128
Wesley van 't Hart 47