logo

De boerderij van boer Van den Bosch, Voorhaakdijk nr. 10, heeft een ruim erf waar U uw auto kunt parkeren. Achter de stallen omlopen en dan naar de dijk van de Grecht lopen, circa 100 meter. Als de boer thuis is, stelt hij het op prijs als U zich even meldt.

vis- en looprecht Grecht

De boerderij van boer Reijersen van Buuren, Toegang 1 in Woerdense Verlaat, ligt een eindje van de dijk af. U kunt doorrijden tot het eind van het pad en de laatste dam links nemen. Er is dan ook nog een betonpad naar de dijk toe. U kunt van dit pad gebruik maken en U mag er ook parkeren. Het is dan wel noodzakelijk om de boer te waarschuwen, want als hij er met de trekker langs moet, is er een probleem. Als het gras nog lang is, dit pad niet gebruiken.

Beide boeren hebben als voorwaarde dat er NIET op zondag gevist wordt. De regeling met beide boeren is voorlopig voor een jaar en als iedereen zich netjes gedraagt, gaan ze ermee door.

Op de kaart is gearceerd aangegeven, waar U mag vissen. De coördinaten staan er ook nog eens bij. Misschien kunt U het dan beter vinden. Op het overzichtskaartje kunt U ongeveer zien hoe U vanuit Woerdense Verlaat bij het water komt.